dilluns, 18 d’abril de 2016

CURTMETRATGE DE SISÈ SOBRE +HUMANS. CCCB     Els alumnes de sisè aquest any han estat molt enfeinats. Avui us presentem un curtmetratge que, com l'any passat, ha participat en la proposta del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, a propòsit de l'exposició +Humans. Se'ns convidava a reflexionar, a través d'aquest vídeo, sobre el futur de l'espècie humana i els nens de sisè van complir amb escreix les expectatives que teníem en ells.

     La presentació dels curtmetratges participants es farà el pròxim dia 7 de maig a les 11 del matí, a l'auditori del CCCB, on els podrem veure projectats en pantalla gran. Els nens mateixos han escrit aquest petit text per presentar la seva pel·lícula:


"Bon dia a tothom,
Som els alumnes del curs de sisè de l'Escola Lavínia de Barcelona.
En primer lloc voldríem agraïr al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i a l'exposició +Humans, per donar-nos l' oportunitat  de posar a prova la nostra creativitat en un treball sobre el futur de l'espècie humana.
També volem donar les gràcies als nostres mestres: El Cristian i la Marta per ajudar-nos a completar el nostre treball.
Abans de fer-lo vam debatre a la classe com seria en un futur l'ésser humà, després d'això, vam analitzar els pros i els contres, un cop ja opinat, vam decidir utilitzar la tècnica de l'Stop-motion, per treballar amb el nostre projecte.
La gran majoria de coses que han vist són manuals excepte algunes petites imatges que són agafades d'internet.
En conclusió: ens ha fet molta il·lusió participar en aquest projecte de +Humans, i per això us volem donar les gràcies, de part del curs de sisè de l'Escola Lavínia de Barcelona.
Moltes Gràcies!"
          
     És important destacar també que en aquesta edició, els curtmetratges han estat projectats a l'espai Estació Beta, dins de l'exposició +Humans, des de mitjan de març i fins la seva cloenda.

     Us deixem aquí sota l'enllaç per veure el nostre treball:

https://www.youtube.com/watch?v=PfUadtudkms


     I aquí teniu totes les propostes presentades. Us hem de dir que ens fa molta il·lusió també ser l'única escola de primària participant en la convocatòria d'aquest any.

https://vimeo.com/161168841

     I aquí, l'entrada al web de CCCB educació on hem fet un breu resum de tota la feinada que han fet els nens de sisè:

http://www.cccbeducacio.org/web/guest/explorar/-/institut/e_11714;jsessionid=2BB1C4273442C745F7012362CBA32869

      Realment estem molt satisfets del resultat i com cada any que hem fet treballs audiovisuals, ens reafirmem en que la creació d'audiovisuals és una eina educativa molt potent.

     Esperem que us agradi també a vosaltres!!